Search found 34 matches

by Noquacks
Tue Jul 04, 2017 2:07 pm
Forum: Automotive Air Conditioning Forum
Topic: Do I have a bad compressor?
Replies: 12
Views: 9709

Re: Do I have a bad compressor?

Thanks, Tim. I just did a recheck and cold engine, static psi was 110 on both guages. Then started engine and ac on, fan on high, low side was 8 psi, high was 160. I am sure I added the right amount of r134a. What do you make of this, Tim?
by Noquacks
Tue Jul 04, 2017 5:13 am
Forum: Automotive Air Conditioning Forum
Topic: Do I have a bad compressor?
Replies: 12
Views: 9709

Re: Do I have a bad compressor?

Just a thought- would a bad relay be my problem? I am struggling with the idea that after putting in the right weight of gas the psi still showed low psi with car running. Could a relay be suspect? Any feedback much appreciated. Wanting to be sure before I buy a new compressor and change it out.
by Noquacks
Mon Jul 03, 2017 2:35 pm
Forum: Automotive Air Conditioning Forum
Topic: Do I have a bad compressor?
Replies: 12
Views: 9709

Re: Do I have a bad compressor?

Honda civic 2001 EX. Filled the system with the exact amount (about 19 oz), and psi on low side was showing about 10-12. No compressor activity. Is that reading on the low side the static pressure? Must be, with no compressor engagement. R134a static pressure is based upon the ambient temperature, ...
by Noquacks
Mon Jul 03, 2017 8:28 am
Forum: Automotive Air Conditioning Forum
Topic: Do I have a bad compressor?
Replies: 12
Views: 9709

Do I have a bad compressor?

People, Honda civic 2001 EX, I evacuated and no apparent leaks. Filled the system with the exact amount (about 19 oz), and psi on low side was showing about 10-12. No compressor activity. Funny thing on the high side valve the gas was SPWEWING out big time, so sensing I had maybe a bad o ring on the...