Search found 8 matches

by jweb47
Thu Sep 15, 2016 11:13 am
Forum: Automotive Flushing Forum
Topic: 69 Camaro Back Again from 2007...
Replies: 3
Views: 5074

Re: 69 Camaro Back Again from 2007...

I'm about to go out to take it all apart and flush so maybe someone will have another recommendation later on before I seal everything. Thanks for your input though. (I seem to recall your user name from years ago)
by jweb47
Thu Sep 15, 2016 10:29 am
Forum: Automotive Flushing Forum
Topic: 69 Camaro Back Again from 2007...
Replies: 3
Views: 5074

69 Camaro Back Again from 2007...

I had a post in 2007 http://www.autoacforum.com/messageview.cfm?catid=2&threadid=17957 and I'm repairing the system after an apparent compressor failure (stuck internal reed valve suspected) so I'm going to flush the system. Since this is basically a hybrid system (everything OEM except compress...
by jweb47
Wed Aug 31, 2016 9:49 am
Forum: Automotive Air Conditioning Forum
Topic: Old Car Hybrid System Issue
Replies: 9
Views: 1333

Re: Old Car Hybrid System Issue

They appear to be working correctly with no difference when manipulating the connector.
by jweb47
Mon Aug 29, 2016 10:04 am
Forum: Automotive Air Conditioning Forum
Topic: Old Car Hybrid System Issue
Replies: 9
Views: 1333

Re: Old Car Hybrid System Issue

I understand what you're saying now. Everything is new including the gauge connectors and the ports on the car. I had just done a check on my wife's 2015 Accord and it worked properly but I'll check it again this afternoon. Thanks
by jweb47
Mon Aug 29, 2016 8:35 am
Forum: Automotive Air Conditioning Forum
Topic: Old Car Hybrid System Issue
Replies: 9
Views: 1333

Re: Old Car Hybrid System Issue

So, you want it to loose the seal momentarily then re lock the connector?
by jweb47
Sun Aug 28, 2016 7:34 am
Forum: Automotive Air Conditioning Forum
Topic: Old Car Hybrid System Issue
Replies: 9
Views: 1333

Re: Old Car Hybrid System Issue

I'm pretty sure the compressor is pumping under load due to the drag on the engine just as the idle solenoid kicks in but I will confirm today.
by jweb47
Sat Aug 27, 2016 1:46 pm
Forum: Automotive Air Conditioning Forum
Topic: Old Car Hybrid System Issue
Replies: 9
Views: 1333

Re: Old Car Hybrid System Issue

It is engaging...
by jweb47
Sat Aug 27, 2016 9:58 am
Forum: Automotive Air Conditioning Forum
Topic: Old Car Hybrid System Issue
Replies: 9
Views: 1333

Old Car Hybrid System Issue

Sorry if this has been asked...Working on my 69 Camaro that has a POA 134 system. It hadn't been driven since 7/14 due to a transmission issue that I just repaired and noticed the AC wasn't cold. After evacuating the system and adding some Freon, the gauges stayed at 100/98 (LO/HI) so I shut everyth...

Go to advanced search